Smart Proteins
Mathilde Alexandre
ProVeg
Dr. Michael Betz
Albert Handtmann Maschinenfabrik
Friedrich Büse
Endori
Prof. Dr. Hannelore Daniel
Innovationsraum NewFoodSystems
Olaf Deininger
Agrar-Medien
Bernd Esser
Berief Food / BALPro e.V.
Nadine Filko
Journalistin & Autorin
Laura Gertenbach
Innocent Meat
Nicolas Hartmann
vly
Prof. Dr. Tilo Hühn
ZHAW
Detlef Jakobs
Quorn Foods Deutschland
Bernd Klaffschenkel
Quorn Foods Deutschland
Dr. Sebastian Rakers
Bluu Seafood
Jörg Reuter
Artprojekt Nature & Nutrition
Godo Röben
BALPro e.V.
Dr. Martin Rühl
Fraunhofer IME
Ivo Rzegotta
The Good Food Institute Europe
Klaus Schmäing
BURGER KING Deutschland
Judith Wemmer
Planted
Steffen Zeller
Rügenwalder Mühle
Fabio Ziemßen
ZINTINUS / BALPro e.V.